Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els CDR es retiren dels peatges on han aixecat barreres

Els grups independentistes han donat per acabada l'acció a l'AP-7, a l'AP-2 i a la C-16

Un dels membres del CDR al peatge de Martorell Un dels membres del CDR al peatge de Martorell GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 09 Desembre 2018 21:19

L'acció coordinada dels CDR per aixecar barreres de peatges en diversos punts de Catalunya durant l'operació tornada del pont de la Puríssima s'ha començat a dissoldre al voltant de dos quarts de nou del vespre d'aquest diumenge. La situació està normalitzada a l'AP-7 a Girona Sud, a Martorell i a l'Hospitalet de l'Infant i a l'AP-2 a Soses i a les Borges Blanques després de la retirada dels grups de manifestants independentistes.

Cap a les nou del vespre el compte oficial de Twitter de CDR Catalunya ha donat per acabada l'acció, que també s'ha reproduït en punts de la C-16 a Manresa. En un missatge, el col·lectiu independentista "ha tornat a demostrar que estan preparats per acabar amb el Règim del 78 i els seus poders fàctics".

L'acció arriba després que un grup d'independentistes tallessin l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla durant més de quinze hores aquest dissabte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: