Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra i Buch es reuniran diumenge per analitzar "a fons" els protocols d'actuació del Mossos

El president lamenta els fets de Girona i Terrassa i promet els "canvis que siguin necessaris" si "hi ha hagut mala praxi"

El president de la Generalitat, Quim Torra, atenent als mitjans de comunicació a Ljubljuana El president de la Generalitat, Quim Torra, atenent als mitjans de comunicació a Ljubljuana ORIOL BOSCH / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 08 Desembre 2018 00:05

 El president Quim Torra i el conseller d'Interior, Miquel Buch, es reuniran diumenge per "repensar els protocols d'actuació a fons" després de l'actuació dels Mossos d'Esquadra a Girona i Terrassa. En declaracions a la premsa des d'Eslovènia, Torra ha dit que han acordat amb Buch trobar-se per "mirar si hi ha hagut mala praxi" i "fer els canvis que siguin necessaris", tot i que ha descartat, per ara, canvis en els càrrecs d'Interior. El president ha assegurat que el Govern "no se sent a gust" amb els fets de Girona i Terrassa i ha fet una crida a "no caure en les provocacions de l'extrema dreta". Tot i que Torra ha dit que una manifestació amb Vox a Girona "és un autèntica provocació", ha demanat "la complicitat i el suport" de tots els que defensen la independència per mantenir les vies pacífiques.

"Hem de donar resposta a la ciutadania, ens reunirem diumenge amb el conseller, i al llarg de la setmana que ve anunciarem canvis en els protocols d'actuació", ha explicat Torra, que ha remarcat que "l'important" és "estudiar a fons" si "hi ha hagut mala praxi".

Torra ha dit que els Mossos "han de garantir l'ordre públic" però ha recordat que la ciutadania no ha de "caure en provocacions de l'extrema dreta". "En hem de mantenir sempre en la via de la defensa de les nostres posicions, però també permetre la pluralitat d'expressions de la ciutadania, encara que no hi estiguem d'acord", ha afegit Torra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: