Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Almenys dos morts en estavellar-se una avioneta a Badia del Vallès

Tot i l'impacte, no s'ha produït cap foc ni explosió

Imatge de l'avioneta estavellada a Badia del Vallès, el 7 de desembre Imatge de l'avioneta estavellada a Badia del Vallès, el 7 de desembre NORMA VIDAL / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 07 Desembre 2018 19:34

Almenys dues persones ha mort aquest divendres a la tarda en estavellar-se una avioneta sobre un edifici de Badia del Vallès, on als baixos hi ha situada una benzinera. El sinistre s'ha produït quan l'aparell es disposava a aterrar a l'Aeroport de Sabadell. Segons han informat Protecció Civil i Bombers de la Generalitat, l'accident s'ha produït a un quart de sis de la tarda i tot i l'impacte no ha causat cap explosió ni incendi a la gasolinera.

L'aparell estava ocupat per dues persones. En un primer moment, s'ha informat de la mort d'una persona però el SEM ha confirmat poc després que finalment són dues les víctimes mortals. Fins al lloc, s'hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre dels Mossos d'Esquadra, tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques i la Policia Local. Com a conseqüència de l'accident, Protecció Civil ha activat l'alerta del pla Aerocat.

Un camió dels Bombers de la Generalitat ha situat l'escala a la cua de l'avioneta per subjectar-la i evitar que caigui des del terrat d'un edifici, situat a l'Avinguda Cantàbric, on als baixos hi ha la benzinera. Segons els Bombers, l'estructura de l'edifici no ha quedat afectada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: