Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Capella, sobre la vaga de fam dels presos: "Exerceixen el seu dret a la protesta"

La consellera de Justícia remarca des del Vendrell que els empresonats no s'exoneren de les seves obligacions

La consellera de Justícia, Ester Capella, durant una visita als jutjats del Vendrell La consellera de Justícia, Ester Capella, durant una visita als jutjats del Vendrell NÚRIA TORRES / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 05 Desembre 2018 15:09

La consellera de Justícia, Ester Capella, ha opinat, sobre la vaga de fam dels quatre presos, tot remarcant que estan "exercint el seu dret a protesta". Si bé no ha volgut entrar en valoracions sobre l'estat de salut de Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn, en els seus primers dies de vaga de fam, Capella ha expressat el seu respecte en el dret de denunciar la injustícia de la seva situació i que "utilitzin els mecanismes que tenen al seu abast". La consellera ha afegit que els quatre empresonats han demanat que no se'ls exoneri de cap tipus d'obligació -com ara anar al menjador. "Ells exerciten un dret fonamental i nosaltres garantim drets, la conselleria té l'obligació de garantir-los de tots els ciutadans", ha afirmat, aquest dimecres, en el marc d'una visita al Vendrell.

Capella ha volgut posar l'accent en què es tracta d'un empresonament injust. També s'ha referit al fet que el Tribunal Suprem rebutgi apartar Marchena de la causa del procés. Considera que els lletrats ja faran el que correspongui i que el Suprem "continua tenint un problema".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: