Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òmnium recull el material requisat per la Guàrdia Civil i denuncia que els escorcolls buscaven "criminalitzar l’entitat"

L'entitat destaca que l'atestat policial sosté que van participar de l'1-O cridant a mobilitzar-se en actitud "serena" i "alegre"

Escorcoll de la Guàrdia Civil, el passat 15 de març Escorcoll de la Guàrdia Civil, el passat 15 de març ARXIU / ELISENDA ROSANAS / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 05 Desembre 2018 15:04

Òmnium Cultural ha denunciat aquest dimecres que els escorcolls de la Guàrdia Civil a la seu del passat 15 de març buscaven "estendre una ombra de dubte" i "criminalitzar l'entitat". En un comunicat difós després que hagin recuperat el material requisat fruit de l'escorcoll, Òmnium ha afirmat que els investigadors han conclòs que l'entitat "no està implicada en cap trama de malversació" vinculada a l'1-O i que "no hi ha constància" de pagaments de la Generalitat a Òmnium per finançar el referèndum.

Amb tot, han destacat que l'atestat policial manté que la implicació amb l'1-O de "cridar a la població a mobilitzar-se en actitud serena i alegre". Entre la documentació recuperada requisada per la Guàrdia Civil hi ha la comptabilitat del 2016 al 2018, tres telèfons mòbils, 10 gigues de documentació i 320 d'imatges.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: