Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parlament aprova la compareixença de Rajoy, Sánchez, Puigdemont i Junqueras a la comissió d'investigació del 155

Els diputats els citen com a testimonis durant la votació del pla de treball

Reunió de la comissió d'investigació sobre l'aplicació de l'Article 155 a Catalunya, el 4 de desembre Reunió de la comissió d'investigació sobre l'aplicació de l'Article 155 a Catalunya, el 4 de desembre MARIONA PUIG / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 04 Desembre 2018 14:48

El Parlament ha aprovat aquest dimarts el pla de treball de la comissió d'investigació parlamentària sobre l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola a Catalunya. I els diputats han aprovat la compareixença, com a testimonis, de l'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy; de l'actual president, Pedro Sánchez; de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, que viu ara a Bèlgica i és diputat de JxCat; i de l'exvicepresident de l'anterior Govern i líder d'ERC, Oriol Junqueras, empresonat de forma preventiva al centre de Lledoners.

Entre molts d'altres, també es convoca l'actual líder del PP, Pablo Casado. S'han aprovat amb els vots a favor de JxCat, ERC i comuns, i el vot en contra del PSC-Units.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: