Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Iceta replica Torra i li reclama que presenti propostes en comptes de donar la pantalla de l'Estatut per superada

El primer secretari del PSC apunta que la proposta de Sànchez anirà per millorar el finançament i l'autogovern

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en una visita a Blanes, el 14 de novembre El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en una visita a Blanes, el 14 de novembre ALEIX FREIXAS / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 14 Novembre 2018 15:13

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha reptat el president de la Generalitat, Quim Torra, que digui "aviat quines són les propostes que ells tenen" després que hagi qualificat la proposta de modificar l'Estatut com una "pantalla superada". Iceta ha assegurat que els sobiranistes no tenen una "posició prou sòlida" perquè intenten "explorar camins que s'han estroncat", en referència a la proclamació d'independència que es va fer l'any passat.

El líder del PSC ha apuntat que la proposta de president espanyol sobre la reforma de l'Estatut serà per "millorar l'autogovern i el finançament" de la Generalitat i que aquest procés ha d'acabar amb "un referèndum" perquè els ciutadans "puguin ratificar-ho" a les urnes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: