Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra demana la dimissió de Lesmes i anuncia que intensificarà l'acció internacional per "preparar el camí a la mediació"

El president emplaça els grups parlamentaris a "deixar de mirar cap a una altra banda" davant la "injustícia" contra els "presos polítics" després dels escrits d'acusació

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la seva intervenció al Ple del Parlament del 7 de novembre El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la seva intervenció al Ple del Parlament del 7 de novembre MARIONA PUIG / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 07 Novembre 2018 14:57

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat la dimissió del president del Suprem i del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, l'endemà que l'alt tribunal acordés que siguin els clients qui paguin l'impost de les hipoteques. Durant la seva compareixença aquest dimecres al matí al Parlament, el cap de l'executiu ha anunciat que el Govern, amb el conseller d'Exteriors al capdavant, Ernest Maragall, intensificarà l'acció internacional per "preparar el camí a la mediació".

Torra també ha emplaçat els grups parlamentaris a "deixar de mirar cap a una altra banda" davant la "injustícia" contra els "presos polítics", després dels escrits d'acusació de la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: