Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En marxa la reunió de Torra i Puigdemont a Waterloo amb la presència de representants d'ERC, JxCat, PDeCAT i entitats

Sergi Sabrià, Míriam Nogueras, Albert Batet o Toni Comín participen a la trobada en un hotel de la ciutat belga

Edifici de l'Hôtel Côté Vert, a Waterloo, on es troben reunits Quim Torra i Carles Puigdemont Edifici de l'Hôtel Côté Vert, a Waterloo, on es troben reunits Quim Torra i Carles Puigdemont NATÀLIA SEGURA / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 22 Octubre 2018 14:59

La reunió entre l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el president Quim Torra amb partits i entitats a Waterloo ja està en marxa. La trobada, però, no se celebra a la Casa de la República sinó a l’hotel Le Coté Vert, ubicat a Waterloo mateix. Segons ha pogut confirmar l’ACN, a la reunió, que ha començat a quarts d’onze, hi ha representants de JxCat, el PDeCAT i Esquerra així com de les entitats ANC i Òmnium Cultural. La previsió, segons asseguren fonts del Govern, és que en acabar la trobada Torra i Puigdemont facin declaracions als mitjans.

Les mateixes fonts, però, no han volgut concretar noms ni especificar quins temes està abordant el sobiranisme. Tot això, l’ACN ha pogut confirmar la presència a la cita del president del grup parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, del portaveu de JxCat Albert Batet, la vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, i l’exconseller Toni Comín. La CUP, com ja va anunciar, no ha acudit a la cimera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: