Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra lloa els valors de Companys i garanteix que es lluitarà fins al final i amb "totes les conseqüències"

El president de la Generalitat lamenta que cap govern espanyol hagi condemnat l'assassinat del president i exigeix a l'Estat que faci els deures

El president de la Generalitat, Quim Torra, a l'acte d'homenatge a Lluís Companys El president de la Generalitat, Quim Torra, a l'acte d'homenatge a Lluís Companys GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 15 Octubre 2018 13:26

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lloat els valors republicans (justícia, llibertat i fraternitat) del president Companys i ha afegit que ara una generació també s'alça amb les mateixes paraules per reclamar el que és "just". Després de fer l'ofrena a la tomba de Companys 78 anys després del seu afusellament, Torra ha assegurat que s'està disposat a "lluitar fins al final i amb totes les conseqüències" pels ideals de Companys.

Torra també ha lamentat que cap govern espanyol hagi condemnat l'assassinat de Company i ha exigit a l'Estat que faci els deures tot assegurant que no n'hi ha prou amb treure les restes del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: