Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC no aprovarà els pressupostos del Govern "mentre la unilateralitat estigui sobre la taula"

Granados assegura que els socialistes no poden donar suport a uns comptes amb despeses per "estructures d'Estat" o el "Consell de la República"

La portaveu del PSC, Eva Granados, als faristols del Parlament el passat 4 d'octubre La portaveu del PSC, Eva Granados, als faristols del Parlament el passat 4 d'octubre GUIFRÉ JOAN / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 15 Octubre 2018 07:27

La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha assegurat que els socialistes no aprovaran els pressupostos del Govern de la Generalitat "mentre la unilateralitat estigui sobre la taula". En una entrevista al programa 'Via Lliure' de Rac 1, Granados ha posat com a exemples de conductes que dificulten la negociació dels comptes catalans els discursos del president Quim Torra parlant d'"ultimàtums i de l'esperit de l'1-O". "El projecte de Torra és antagònic al dels socialistes", ha sentenciat. La socialista ha afirmat que hi ha hagut un primer contacte amb el vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonés, que s'ha reunit amb tots els partits, però ha afegit que el PSC no pot donar suport uns pressupostos amb despeses per "estructures d'Estat" o el "Consell de la República".

Granados ha dit que l'únic que ha tret del Govern pel que fa als detalls del pressupostos són "vaguetats". "Quan tinguin un projecte de pressupostos, i ens deixi d'excloure per poder-ne parlar, seurem a una taula i els veurem. Ara només escolto la música, no la lletra, i la música no m'agrada", ha assegurat.

D'altra banda, la socialista ha apuntat que els partits independentistes amb representació al Congrés haurien de donar suport als pressupostos de l'Estat perquè tenen beneficis socials pels catalans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: