Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra rebutja la proposta "autonomista" de Sánchez i diu que "l'únic" que canviarà l'1-O és "un nou referèndum"

El president destaca des del Puigsacalm que avui "s'ha fet el primer cim" i fa una crida a la mobilització de cara a la sentència dels presos

El president Quim Torra allibera un xoriguer dalt del cim del Puigsacalm per simbolitzar la demanda de llibertat pels presos El president Quim Torra allibera un xoriguer dalt del cim del Puigsacalm per simbolitzar la demanda de llibertat pels presos ESTEFANIA ESCOLÀ / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 13 Octubre 2018 14:09

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha rebutjat la proposta "autonomista" del president espanyol, Pedro Sánchez, i ha reiterat que "l'únic" que podria fer canviar els resultats de l'1-O és "un nou referèndum". "L'etapa dels estatuts no és una etapa passada, sinó passadíssima", ha dit. En declaracions a la premsa des del cim del Puigsacalm, on ha pujat en record de presos i exiliats, Torra demanat continuar les mobilitzacions, especialment en previsió a la sentència contra els polítics que són a la presó.

El president ha fet una crida a "l'esperit de l'1-O" i la "força del 3-O" per fer front a la sentència, i ha destacat que amb la mobilització d'aquest dissabte "s'ha fet el primer cim".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: