Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 11.000 persones es proposen coronar 18 cims per reclamar la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats

Torra fa l'ascens al Puigsacalm, Torrent puja al Matagalls, Buch a la muntanya de les Agudes i Borràs al Tossal del Rei

La consellera de Cultura, Laura Borràs, saludant mentre puja al Tossal del Rei, en record de l'exconseller de cultura, Lluís Puig La consellera de Cultura, Laura Borràs, saludant mentre puja al Tossal del Rei, en record de l'exconseller de cultura, Lluís Puig CEDIDA PEL GOVERN
Catalunya ACN
Dissabte, 13 Octubre 2018 12:51

Unes 11.000 persones estan fent l'ascens a 18 cims arreu de Catalunya per reclamar la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. Durant les primeres hores d'aquest matí, milers de persones han començat la ruta per fer el cim en diverses localitzacions del país, en muntanyes escollides pels presos i exiliats. A la iniciativa hi participen membres del govern com el president Quim Torra, que puja al Matagalls, o els consellers Miquel Buch, Laura Borràs, Chakir el Homrani, Jordi Puigneró o Damià Calvet. A més, el president del Parlament, Roger Torrent, fa l'ascens al Matagalls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: