Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrimadas carrega contra Cunillera: "Ni aforaments ni indults a polítics que han fet un cop d'Estat"

La líder de Cs a Catalunya considera que seria un "nou pagament de la hipoteca de Sánchez" amb els nacionalistes per seguir a la Moncloa

D'esquerra a dreta: el líder de Cs a les Illes Balears, Xavier Pericay; la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i el diputat valencià de Cs al Congrés Toni Cantó, en l'acte 'Stop barreres lingüístiques' celebrat a Palma D'esquerra a dreta: el líder de Cs a les Illes Balears, Xavier Pericay; la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i el diputat valencià de Cs al Congrés Toni Cantó, en l'acte 'Stop barreres lingüístiques' celebrat a Palma Cs
Catalunya ACN
Dissabte, 22 Setembre 2018 14:10

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha respost aquest dissabte a les declaracions de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, que s'ha mostrat favorable a un indult dels polítics presos si són condemnats i ho demanen. "Des de Cs ho diem alt i clar: ni aforaments ni indults a polítics que han donat un cop d'Estat, ni tampoc pactes amb nacionalistes", ha sentenciat Arrimadas en l'acte 'Stop barreres lingüístiques' celebrat a Palma. "Està parlant d'indultar els polítics que es van gastar diners destinats a polítiques socials per fer un referèndum il·legal?", s'ha preguntat en veu alta Arrimadas.

"Dels mateixos polítics que han trencat la convivència i que van fer fugir 4.000 empreses de Catalunya, senyora Cunillera?", ha insistit la líder de Cs a Catalunya, que considera que aquest seria "el següent pas" i un "nou pagament de la hipoteca de Sánchez" amb els nacionalistes per seguir a la Moncloa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: