Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rectora de la UAB nega que Rivera sigui doctorant de la universitat com afirma en el web de Cs

Margarida Arboix reconeix que el líder de Ciutadans va fer ''alguns cursos de doctorat'' però que no consta que acabés la tesi

Albert Rivera, president de Cs, en un acte el dia 11 de setembre Albert Rivera, president de Cs, en un acte el dia 11 de setembre NORMA VIDAL / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 14 Setembre 2018 14:58

La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarida Arboix, ha negat aquest divendres que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, sigui doctorand de Dret Constitucional a la UAB tal i com apareix en el seu currículum de la web del partit. Arboix, al 'El matí de Catalunya Ràdio', ha recalcat que no consta que fes la tesi i que si actualment estigués matriculat, Rivera hagués hagut de fer un seguiment aquest mes de setembre, ja que anualment, el doctorand ha de presentar la feina feta i el director ha d'emetre un informe. Si es conclou que no s'ha avançat, se'l suspèn, ha aclarit Arboix. Arboix si que ha reconegut que va fer ''alguns cursos de doctorat''.

Precisament aquests cursos de doctorat en Dret Constitucional si que consten a la fitxa del Parlament de Catalunya, datats al 2003. En canvi, al web del Congrés dels Diputats no hi consten els estudis de doctorat.

La UB dona per tancada la polèmica per les insinuacions de Colau

El rector de la Universitat de Barcelona (UB) ha explicat també que ha rebut les disculpes de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que aquest dijous va insinuar que una empresària li va oferir acabar la carrera de Filosofia de manera ''fàcil''. Joan Elias ha recalcat que la facultat de Filosofia treballa ''amb molt rigor'' i per tant, posa en dubte que qualsevol empresari pugui facilitar l'obtenció del títol universitari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: