Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els eurodiputats que han visitat Dolors Bassa demanen a Europa que s'impliqui a Catalunya com fa en d'altres països

Lynn Boylan afirma que la Unió Europa ha "d'aixecar-se" per defensar els catalans i el dret a l'autodeterminació perquè "sinó perdran tota la credibilitat"

Els eurodiputats Jordi Solé, Lynn Boylan, Martina Anderson i Ramon Tremosa a la presó del Puig de les Basses de Figueres abans de visitar Dolors Bassa Els eurodiputats Jordi Solé, Lynn Boylan, Martina Anderson i Ramon Tremosa a la presó del Puig de les Basses de Figueres abans de visitar Dolors Bassa GEMMA TUBERT / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 07 Setembre 2018 23:24

Els eurodiputats que han visitat aquest divendres a la tarda l'exconsellera Dolors Bassa reclamen a Europa que s'impliqui a Catalunya com fa amb d'altres països. La irlandesa Lynn Boylan (Sinn Féin) ha dit a la sortida del centre penitenciari de Figueres que l'actitud de la Unió Europea és "completament hipòcrita" pel que fa a la protecció de la democràcia i la llei i ha afirmat que "acostumen a ser molt ràpids jutjant altres països" que no són estats membres però que, en canvi, no ho fan en un dels seus "estats fundadors". "La Unió Europea ha d'aixecar-se i defensar els catalans i el dret a l'autodeterminació perquè si no ho fan perdran tota la credibilitat", ha insistit.

La també eurodiputada irlandesa Martina Anderson ha dit, a més, que Europa ha de venir a Catalunya i "investigar la realitat del que està passant aquí". Per la seva banda, l'eurodiputat català Jordi Solé ha assegurat que "al Parlament Europeu hi tenim amics i persones que se senten avergonyides que l'Europa del segle XXI hi hagi presos i preses polítiques".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: