Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers de la Generalitat donen per controlat l'incendi de Roses

El foc es va iniciar en quatre focus dins del Parc Natural del Cap de Creus i ha calcinat unes 9 hectàrees

Pla general de la zona de l'incendi de Roses amb un helicòpter tirant aigua. Pla general de la zona de l'incendi de Roses amb un helicòpter tirant aigua. BOMBERS DE LA GENERALITAT
Catalunya ACN
Dilluns, 20 Agost 2018 08:56

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat aquest dilluns al matí l'incendi forestal al Parc Natural del Cap de Creus, al terme municipal de Roses (Alt Empordà). Cinc dotacions terrestres hi han treballat tota la nit i ho continuen fent aquest matí, així com un helicòpter, que a primera hora ha sobrevolat la zona i no ha trobat cap punt calent ni represa del foc. Les flames han calcinat 9,57 hectàrees. El foc va obligar a confinar els veïns de les urbanitzacions Mas Fumats i Puig Rom i a tallar els accessos de les zones més properes, així com la GI-614. Els Agents Rurals treballen amb la hipòtesi que l'incendi va ser intencionat tot i que encara se n'està investigant l'origen, segons va explicar aquest diumenge el cap del cos a Girona, Ignasi de Dalmases.
Els quatre focus van afectar una superfície aproximada de 3,17, 3,2, 2,6 i 0,6 hectàrees. En total, la superfície cremada és de de 9,57 hectàrees, totes dins el Parc Natural del Cap de Creus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: