Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Abatut un home que ha intentat atacar els agents de la comissaria dels Mossos de Cornellà de Llobregat

L'agressor anava armat amb arma blanca

Imatge exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadrà a Cornellà Imatge exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadrà a Cornellà CEDIDA
Catalunya ACN
Dilluns, 20 Agost 2018 08:40

Els Mossos d'Esquadra han abatut aquest dilluns a la matinada un home que, armat amb arma blanca, ha entrat a la comissaria de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) amb l'objectiu d'atacar els agents. Els fets han tingut lloc poc abans de les sis del matí. La policia ha fet públic els fets a través del seu compte de Twitter. Aquest matí, la policia catalana seguia investigant els fets per determinar-ne les circumstàncies exactes dels fets i la seva motivació. Segons ha avançat aquest dilluns a primera hora 'La Vanguardia' i ha confirmat l'ACN, en el moment d'entrar a la comissaria l'home, que era de nacionalitat algeriana, ha cridat 'Allahu Akbar' (Alà és gran). Els Mossos d'Esquadra tenen previst aquest migdia donar més detalls dels fets en una roda de premsa.
(En aquesta notícia, s'ha afegit que el presumpte atacant ha cridat 'Allahu Akbar' en entrar a la comissaria i que era de nacionalitat algeriana. També, que els Mossos d'Esquadra donaran més detalls dels fets aquest migdia).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: