Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La vaga dels tripulants de cabina obliga Finnair a cancel·lar tres vols de l'aeroport del Prat

USOC diu que l'aturada ha estat un "èxit" i qualifica d'"abusius" els serveis mínims del 59%

Tripulants de cabina es manifesten durant la jornada de vaga d'Atlas-Adecco Outsourcing es manifesten a l'aeroport del Prat. Tripulants de cabina es manifesten durant la jornada de vaga d'Atlas-Adecco Outsourcing es manifesten a l'aeroport del Prat. USOC CATALUNYA - ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 19 Agost 2018 01:39

La companyia aèria Finnair ha hagut de cancel·lar aquest dissabte tres dels cinc vols previstos de la ruta Barcelona-Hèlsinki per la vaga de tripulants de cabina que tenen base a l'Aeroport del Prat i que estan contractats per l'empresa de treball temporal Atlas-Adecco Outsourcing -adjudicatària del servei-. A través d'un comunicat, el sindicat USOC ha dit que l'aturada ha estat un "èxit" i ha qualificat d'"abusius" els serveis mínims del 59% dictats pel ministeri de Foment, cosa que ha anunciat que denunciarà "davant els tribunals".

Els treballadors reivindiquen el seu "dret a vaga per defensar una millora de les seves condicions de treball des del punt de vista professional i retributiu". Els tripulants de cabina també tenen previst fer vaga aquest diumenge i els dos pròxims caps de setmana. L'empresa Atlas-Adecco Outsourcing i els treballadors estan convocats dimarts que ve al departament de Treball per seguir negociant un acord definitiu que eviti les vagues.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: