Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra ofereix els ports de la Generalitat per acollir l'Aquarius i "rescatar amb totes les garanties" els ocupants

Aragonès remarca que amb la proposta es manté "el compromís del Govern" per fer una "Europa de casa comuna"

Imatge aèria del Port de Palamós Imatge aèria del Port de Palamós PORTS DE LA GENERALITAT
Catalunya ACN
Dimarts, 14 Agost 2018 14:59

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha ofert els ports de Palamós, Vilanova i la Geltrú i Sant Carles de la Ràpita –tots ells gestionats per l'administració catalana- per tal que pugui desembarcar el vaixell Aquarius, que trasllada 141 persones rescatades a alta mar mentre feien una ruta migratòria. Després de la negativa de l'Estat espanyol a rebre els ocupants de l'embarcació, Torra ha reaccionat aquest dimarts així, explicant a Twitter que ha demanat a Ports de la Generalitat "que s'aculli el vaixell Aquarius a Palamós, Vilanova o Sant Carles de la Ràpita, ports sota l’autoritat del Govern de Catalunya, per poder desembarcar les persones rescatades amb totes les garanties".

"Catalunya sempre serà terra d’acollida", conclou Torra a la piulada. També a Twitter, el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha anunciat igualment la mesura, celebrant-la i assegurant que suposa que la Generalitat "manté el seu compromís" amb l’Aquarius per intentar acollir les 141 persones rescatades que hi ha a bord. "Davant l’Europa fortalesa, l’Europa casa comuna", sentencia Aragonès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: