Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra apel·la a l'esperit del 1714 i a lluitar fins a fer efectiva la República

El president de la Generalitat aprofita la commemoració de la batalla de Talamanca per mostrar el seu suport a la mesa del Parlament

Quim Torra durant els parlaments Quim Torra durant els parlaments GEMMA ALEMAN / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 13 Agost 2018 22:14

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assistit a la commemoració de la batalla de Talamanca on ha apel·lat a l'esperit de nació dels soldats "per voler tirar endavant el país" i la seva voluntat "d'una Catalunya lliure". "Per fer efectiva aquesta república necessitem tota la disposició fins a les últimes conseqüències", ha instat als assistents, tot posant com a exemple els soldats."Si no som lliures no som res", ha afegit. Torra, que estava acompanyat del vicepresident de la mesa del Parlament, Josep Costa, i de la secretària, Adriana Delgado, ha aprofitat per mostrar el seu suport i rebutjar la querella que s'ha presentat contra la mesa del parlament "per autoritzar el debat polític", un fet, que ha afegit "no pot passar". "Un Parlament està per parlar, discutir i votar", ha recalcat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: