Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs denuncia penalment Torrent i els membres de la Mesa del Parlament per tramitar la resolució de la CUP

Carrizosa confia no reviure "l'absoluta vergonya" que va sentir amb les xiulades a Felip VI en l'aniversari del 17-A

El portaveu de Cs, Carlos Carrizosa, escolta una pregunta d'un periodista als faristols del Parlament El portaveu de Cs, Carlos Carrizosa, escolta una pregunta d'un periodista als faristols del Parlament NÚRIA JULIÀ / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 13 Agost 2018 14:26

Ciutadans (Cs) ha presentat finalment una denúncia penal contra el president del Parlament, Roger Torrent, i els membres de la Mesa que van permetre, a principis del mes de juliol, la tramitació de la resolució de la CUP perquè la Cambra reiterés els "objectius polítics" de la resolució del 9-N del 2015 i que va tirar endavant amb els vots dels anticapitalistes, ERC i JxCat. En roda de premsa, el portaveu parlamentari de la formació taronja, Carlos Carrizosa, també ha exigit al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que "no miri a un altre costat", lamentant que és "ostatge dels vots dels separatistes".

Quan falten cinc dies per l'aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils, Carrizosa confia en no reviure "l'absoluta vergonya" que va sentir per les protestes i xiulades per la presència de Felip VI l'endemà els atemptats "per part dels separatistes".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: