Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez promet ser “valent” en la recerca de “solucions polítiques a Catalunya” però les circumscriu a la Constitució

El president espanyol diu que Ciutadans “viu del conflicte” i la “divisió” però no fa “res” per solucionar el problema a Catalunya

El president espanyol, Pedro Sánchez, durant la roda de premsa posterior a la cimera de l’OTAN a Brussel·les El president espanyol, Pedro Sánchez, durant la roda de premsa posterior a la cimera de l’OTAN a Brussel·les NATÀLIA SEGURA / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 17 Juliol 2018 14:50

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha insistit aquest dimarts a assegurar que el seu executiu està disposat a “explorar solucions polítiques a Catalunya” ha promès que “serem valents i audaços” en aquesta recerca, tot i que també l’ha circumscrit al “marc de la Constitució” que “és el gran consens que ens uneix a tots”. “Som molt conscients que això trigarà, que és una carrera a llarg termini”, però “cal començar a construir punts de trobada” i “per això les comissions bilaterals són un bon punt de partida”.

Sánchez ha fet aquestes manifestacions en resposta a la intervenció del portaveu d’ERC al Congrés Joan Tardà, i al de PDeCAT, Carles Campuzano, a qui ha assegurat que “es pot parlar de tot, però no tot és possible”. Prèviament ha respost també una altra del líder de Ciutadans, Albert Rivera, que l’ha acusat de mantenir una “equidistància indecent” respecte a l’independentisme.

El president espanyol li ha respost recordant que Cs és “la primera força parlamentària a Catalunya” però no fa “res” més que fer retrets al Parlament i al Congrés. “Vostès viuen bé del conflicte, però aquest conte s’acaba, i en aquesta cambra hi ha un govern que no viu del greuge territorial com vostès, que aposten per la divisió, sinó per la suma”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: