Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra visita Puigdemont a Alemanya

El president de la Generalitat ha publicat una imatge a les xarxes socials en la qual es veu com li regala una ratafia, com va fer amb Pedro Sánchez

Quim Torra i Carles Puigdemont, aquest diumenge 15 de juliol Quim Torra i Carles Puigdemont, aquest diumenge 15 de juliol QUIM TORRA
Catalunya ACN
Dilluns, 16 Juliol 2018 07:29

El president de la Generalitat Quim Torra ha visitat aquest diumenge Carles Puigdemont a Alemanya. Torra ho ha explicat amb una fotografia on es veu com li ha portat una ampolla de ratafia, una beguda que també va regalar a Pedro Sánchez en la seva trobada a La Moncloa dilluns passat. El president ha acompanyat la instantània tot assegurant que "aquesta setmana havia d’acabar bé".

La trobada es produeix la setmana en què el tribunal alemany de Schleswig-Holstein ha rebutjat l'extradició de Carles Puigdemont pels delictes de rebel·lió i sedició i un dia després de la mobilització a Barcelona per protestar per l'empresonament i l'exili dels polítics independentistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: