Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent denuncia que el Suprem vol suspendre diputats per "adulterar les majories parlamentaries"

El president del Parlament assegura que la Mesa analitzarà el contingut de la resolució, que encara no és ferma

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, a l'Assemblea Nacional del Quebec El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, a l'Assemblea Nacional del Quebec PARLAMENT DE CATALUNYA
Catalunya ACN
Dimecres, 11 Juliol 2018 07:48

Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, ha denunciat aquest dimarts que el Tribunal Suprem vol suspendre diputats per "adulterar les majories parlamentàries" després que el jutge Pablo Llarena hagi tancat la instrucció de la causa contra el sobiranisme i hagi decretat la suspensió per a càrrec públic de Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull. Torrent ho ha dit des del Quebec, on participa a l'Assemblea Plenària de l'Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF), des d'on ha afirmat que els diputats afectats "no estan condemnats" i que "malgrat tot estan a la presó o a l'exili per delictes inexistents". Torren ha afirmat que estan acusats "a través d'un relat fals" que "intenta atribuir una violència que no ha existit mai".

El president ha volgut deixat clar que la resolució de Llarena "no es ferma" i ha afegit que quan la tinguin se n'analitzarà el contingut "a la mesa i a través dels mecanismes que té el Parlament de Catalunya per actuar en casos com aquest".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: