Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès i Calvo es reuniran aquest dijous a Madrid

La reunió es produeix després que els dos governs hagin recuperat la interlocució amb la trobada Torra-Sánchez

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 10 Juliol 2018 14:43

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, es reuniran aquest dijous a Madrid, segons han avançat diversos mitjans i han confirmat a l'ACN fonts dels dos executius.

La reunió es produirà només tres dies després que els presidents Quim Torra i Pedro Sánchez hagin recuperat la interlocució i hagin iniciat el diàleg en una reunió a la Moncloa. Fa uns dies, Aragonès va xifrar en 6.000 MEUR els deutes pendents del govern espanyol amb Catalunya i va situar en les reunions entre membres dels dos governs la necessitat d'abordar les qüestions sectorials pendents. Fonts de la Moncloa asseguren que la reunió entre vicepresidents s'emmarca en la "normalització de les relacions entre Estat i Generalitat" que s'ha iniciat aquest dilluns. I remarquen que el diàleg entre institucions es produirà en la comissió bilateral Estat-Generalitat.

Les mateixes fonts de la Moncloa assenyalen que la reunió és a petició d'Aragonès, que per qüestions d'agenda ja tenia previst desplaçar-se a Madrid.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: