Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra anuncia que anirà a la inauguració dels Jocs del Mediterrani: "Hi serem perquè és casa nostra"

El president de la Generalitat vol lliurar avui a Felip VI els informes del Síndic de Greuges sobre la "violència" arran de l'1-O

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la declaració institucional El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la declaració institucional PRESIDÈNCIA / JORDI BEDMAR
Catalunya ACN
Divendres, 22 Juny 2018 13:08

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que finalment anirà aquest vespre a la inauguració dels Jocs del Mediterrani de Tarragona. "Avui hi seré. Aquests jocs es fan a Tarragona, a Catalunya, i s'han pagat des del nostre país. Hi serem perquè és casa nostra. No foragitaran el president i el Govern de casa nostra mai més. La presència del monarca no condicionarà les nostres decisions. A Catalunya, manen els catalans", ha afirmat Torra tot i que aquest matí ha transcendit que havia decidit no anar-hi.

A més, ha avançat que té intenció de lliura-li avui a Felip VI els informes del Síndic de Greuges sobre la "violència" arran de l'1-O i la "persecució penal" posterior. En aquest context, ha assegurat que no anirà a buscar "cap foto" amb el Rei i ha fet públiques dues decisions més respecte a la monarquia: cap membre del Govern assistirà a actes organitzats per la monarquia espanyola i la seva renúncia al càrrec de vicepresident d'honor de la Fundació Princesa de Girona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: