Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Buch alerta que la campanya d'incendis d'enguany podria complicar-se a mitjan d'estiu i demana "no abaixar la guardia"

Reconeix que les precipitacions han reduït la sequera però adverteix que està creixent molta vegetació que en poc temps esdevindrà nou combustible

Miquel Buch, conseller d'Interior i Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, parlaant amb dos membres de Protecció Civil Miquel Buch, conseller d'Interior i Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, parlaant amb dos membres de Protecció Civil NORMA VIDAL / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 21 Juny 2018 15:06

El conseller d'Interior, Miquel Buch, alerta que la campanya d'incendis forestals d'aquest 2018 podria endurir-se a mitjan o finals d'estiu. Tot i que pot semblar que la temporada es presenta més tranquil·la gràcies a les pluges registrades durant l'hivern i la primavera, el conseller adverteix que aquestes precipitacions han donat lloc a nova vegetació que està creixent i en breu esdevindrà combustible disponible per cremar. Per tot plegat ha demanat "no abaixar la guàrdia" i extremar les precaucions en una nova campanya que preveu "complicada". Buch ha fet aquestes valoracions en la presentació dels recursos personals i materials de què disposa el departament per fer front als incendis d'aquest 2018.

Entre d'altres comptarà amb 37 mitjans aeris, s'obriran diversos parcs d'estiu, punts de guaita i columnes mòbils i s'incorporaran als parcs de bombers 850 nous guaites, ajudants d'ofici forestal, tècnics de sales de control, infermers i operadors de vol, entre d'altres.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: