Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrimadas truca Torra per "rebaixar la tensió" i el president insisteix que pot anar a Palau quan vulgui

La líder de l'oposició explica al cap del Govern la proposició de llei on Cs demana que es respecti la "neutralitat institucional" i es debati sobre com "recuperar la convivència"

El president de la Generalitat, Quim Torra, assegut a la bancada de Govern amb el llaç al costat amb la líder de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, de fons, el 25 de maig El president de la Generalitat, Quim Torra, assegut a la bancada de Govern amb el llaç al costat amb la líder de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, de fons, el 25 de maig ARXIU / NÚRIA JULIÀ / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 19 Juny 2018 13:47

La cap de l'oposició al Parlament, Inés Arrimadas, ha trucat recentment el president del Govern, Quim Torra, tal com ha avançat Rac1 i han a confirmat l'ACN fonts de Cs i de la Generalitat. La presidenta de Cs va trucar Torra amb l'objectiu de "rebaixar la tensió" i per explicar-li la proposició de llei que el grup taronja ha registrat al Parlament, i on demana que es respecti la "neutralitat institucional" i es debati sobre com "recuperar la convivència" a Catalunya, segons apunten fonts del partit.

D'altra banda, des del Govern expliquen que Torra va insistir que Arrimadas pot anar al Palau de la Generalitat quan ella vulgui. La cap de l'oposició es va negar a reunir-se amb el president del Govern pel llaç groc i la pancarta sobre els "presos polítics i exiliats" que hi ha a la façana de Palau. Tot seguit els dos dirigents es van intercanviar cartes, i ara Arrimadas s'ha decidit per trucar directament el president.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: