Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Iñaki Urdangarin ingressa a la presó de Brieva, a Àvila

L'exduc de Palma ha entrat al centre penitenciari entre 08 i 08:15h

Iñaki Urdangarin, sortint de l'Audiència de Palma, quan va recollir la sentència i el manament d'ingrés a presó, el 13 de juny del 2016 Iñaki Urdangarin, sortint de l'Audiència de Palma, quan va recollir la sentència i el manament d'ingrés a presó, el 13 de juny del 2016 REUTERS
Catalunya ACN
Dilluns, 18 Juny 2018 14:43

L'exduc de Palma, Iñaki Urdangarin, ha ingressat aquest dilluns a la presó de Brieva, a Àvila, per complir els 5 anys i 10 mesos de condemna per malversació, prevaricació, frau a l'administració, dos delictes fiscals i tràfic d'influències arran del cas Nóos. Urdangarin ha entrat al centre penitenciari entre les 08 i les 08:15h després que en les darreres hores arribés a l'Estat procedent de Ginebra, on des de fa uns anys resideix amb la seva família. Aquest dilluns expirava el termini de cinc dies perquè tant Urdangarin com el seu exsoci Diego Torres, ingressessin a la presó després que la setmana passada ambdós es dirigissin a l'Audiència de Palma per recollir la sentència i el manament d'entrada a la presó.

Urdangarin podia escollir qualsevol centre de l'Estat. Torres, per la seva part, entrarà al centre de Brians II al llarg del dia, on complirà una pena de 5 anys i 8 mesos per malversació, prevaricació i frau a l'administració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: