Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern espanyol veu amb "normalitat" que la Generalitat reobri les delegacions a l'exterior

La portaveu recorda que hi ha mecanismes per saber l'activitat que fan les oficines a l'estranger

La portaveu del govern espanyol i ministra d'Educació, Isabel Celaá, en una imatge d'arxiu La portaveu del govern espanyol i ministra d'Educació, Isabel Celaá, en una imatge d'arxiu ARXIU / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 15 Juny 2018 14:38

El govern espanyol veu amb "normalitat" que el Govern hagi anunciat que en les properes setmanes tornarà a obrir les delegacions tancades amb l'aplicació del 155. En la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, la portaveu i ministra d'Educació, Isabel Celaá, ha refermat que la voluntat de l'executiu espanyol és "normalitzar la vida política" a Catalunya i "evitar la tensió". En aquest context ha recordat que moltes comunitats autònomes tenen oficines l'estranger i que les relacions comercials "són procedents".

De tota manera, també ha recordat que el govern espanyol té procediments per conèixer el tipus d'activitats que es fan a les oficines a l'exterior. Aquest dijous, el conseller d'Acció Exterior, Ernest Maragall, va anunciar que en dues o tres setmanes es reobriran les delegacions a les grans ciutats europees i als Estats Units.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: