Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra confia que el govern espanyol "no incomplirà la llei" i publicarà els nomenaments del seu Govern

El president de la Generalitat espera que dimecres vinent "s'aixequi definitivament el 155"

El president Quim Torra amb l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull i Eduard Pujol, portaveu de JxCat, en la visita a Vilafranca El president Quim Torra amb l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull i Eduard Pujol, portaveu de JxCat, en la visita a Vilafranca NORMA VIDAL / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 21 Mai 2018 07:26

El president de la Generalitat, Quim Torra, està convençut que el govern espanyol "no incomplirà la llei" i aquest dilluns es publicarà al DOGC no només el decret de creació i estructura del Govern sinó també el dels nomenaments. "No em puc imaginar que el govern espanyol incomplirà la llei", ha afirmat Torra a Vilafranca del Penedès, on ha visitat la Fira de Maig. Torra ha respost així al govern espanyol, que en una carta ha donat llum verda només al decret de formació del Govern, però no al que recull els nomenaments, perquè inclou els noms de consellers empresonats o a l'exili.

El president del Govern confia que dimecres vinent, data prevista per a la presa de possessió dels consellers, "s'aixequi definitivament el 155". D'altra banda, Torra ha demanat una reunió a tres bandes amb el president Rajoy i amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez, i ha tornat a emplaçar-los al "diàleg".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: