Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'executiu espanyol amenaça de no fer efectius els nomenaments del Govern de Torra

Titlla de "provocació" la designació de consellers empresonats o "fugits de la justícia"

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, l'abril passat, en una roda de premsa des de la Moncloa El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, l'abril passat, en una roda de premsa des de la Moncloa TÀNIA TÀPIA / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 20 Mai 2018 02:04

El govern espanyol analitzarà si "autoritza la publicació" del decret de nomenament dels consellers del Govern de Quim Torra i n'estudiarà la "viabilitat", ateses les "circumstàncies personals" d'alguns dels designats. En un comunicat el govern espanyol ha titllat de "provocació" la designació de consellers que estan empresonats o "fugits de la justícia" i creu que prova que la proposta de "diàleg" expressada en la carta que Quim Torra ha fet arribar a Mariano Rajoy "no és sincera".

L'executiu espanyol considera que d'aquesta manera s'ha "desaprofitat una oportunitat de recuperar la normalitat" ja que els nomenaments van en la línia de "mantenir l'estratègia de confrontació".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: