Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra: "La llibertat de Catalunya us l'heu guanyat vosaltres. No hi renuncieu mai"

El nou president de la Generalitat agraeix la "confiança" que se li dona per exercir el càrrec

El candidat a la investidura, Quim Torra, surt de l'hemicicle després del seu discurs en la segona sessió del debat El candidat a la investidura, Quim Torra, surt de l'hemicicle després del seu discurs en la segona sessió del debat MARC ROVIRA / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 15 Mai 2018 07:31

Quim Torra ha afirmat aquest dilluns a través de Twitter que la llibertat de la Catalunya l'ha "guanyat" la ciutadania i ha convidat a defensar-la "pacíficament i radicalment". A través de la popular xarxa social, el 131è president de la Generalitat ha escrit: "La llibertat de Catalunya us l'heu guanyat vosaltres. No hi renuncieu mai, defenseu-la tal i com l'heu defensat, pacíficament i radicalment. Per Catalunya i per la vida. Moltes gràcies per la confiança. Abraçades".

Torra ho ha difós hores després d'aconseguir la confiança de la majoria simple del Parlament per ser investit president, i hores després també d'haver anunciat que aquest dimarts viatjarà a Berlín per reunir-se amb Carles Puigdemont.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: