Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montserrat confirma que el govern espanyol recorrerà la llei de Presidència: "Per damunt de la llei no hi ha ningú"

La ministra de Sanitat exigeix a Torrent que convoqui d'una vegada un ple d'investidura al Parlament "amb un candidat legal i viable"

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, parlant en la cloenda del 13è Congrés de Noves Generacions del PPC La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, parlant en la cloenda del 13è Congrés de Noves Generacions del PPC JORDI BATALLER / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 07 Mai 2018 07:25

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha confirmat que el govern espanyol està enllestint el recurs contra la modificació de la llei de Presidència, aprovada divendres passat al Parlament. "El govern de Rajoy utilitzarà tots els instruments legals per fer complir la llei. Per damunt de la llei no hi ha ningú i per això la recorrerem", ha assenyalat Montserrat en la cloenda del 13è Congrés de Noves Generacions del PPC. Igualment, la ministra de Sanitat ha exigit al president del Parlament, Roger Torrent, que convoqui d'una vegada un ple d'investidura "amb un candidat legal, viable i que pensi en tots els catalans". "Puigdemont no és aquest candidat i a dia d'avui està allargant l'agonia i la confrontació que ell mateix ha creat a Catalunya", ha afirmat Montserrat. "Amb el segrest del Parlament i del Govern està provocant una inestabilitat política que només l'afavoreix a ell, que vol garantir-se que els independentistes no l'obliden", ha apuntat la ministra de Sanitat.

"Cal retornar d'una vegada a la convivència, la concòrdia i deixar enrere les confrontacions", ha continuat Montserrat, que ha interpel·lat directament a les joventuts del PP per fer possible aquesta tasca "davant dels que només volen trencar el nostre país". De fet, la ministra de Sanitat ha apuntat directament contra aquelles organitzacions juvenils –sense citar-ne cap en concreta- que només volen perjudicar Espanya i la convivència. "Vosaltres no esteu aquí per fomentar l'incivisme", ha recordat Montserrat, que ha reivindicat el PP com el partit "que mai ha deixat a l'estacada els joves". "Ben diferent del PSOE que quan ells van governar van deixar a la cuneta la gent jove, amb atur i precarietat laboral", ha puntualitzat la ministre de Sanitat, que ha finalitzat amb una promesa. "El gran objectiu passa perquè l'any 2020 hi hagi 20 milions de persones treballant a Espanya, i així donar una oportunitat a tots els joves", ha conclòs Montserrat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: