Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Iceta: "És una obligació posar-nos d'acord a Catalunya per després negociar amb Espanya unes reformes de pes"

El primer secretari del PSC avisa que la candidatura de Valls pot afavorir una llista conjunta independentista: "Seria contraproduent"

El president del grup parlamentari PSC-Units, Miquel Iceta, repassant uns papers durant la sessió plenària El president del grup parlamentari PSC-Units, Miquel Iceta, repassant uns papers durant la sessió plenària MARIA BELMEZ / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 29 abril 2018 13:46

El primer secretari el PSC, Miquel Iceta, assegura que la solució a la crisi depèn en primer lloc d'un gran pacte entre catalans "amb què començar a teixir nous consensos". I, després, obrir un diàleg amb Madrid. "És una obligació posar-nos d'acord a Catalunya, entre tots, per després negociar amb el conjunt d'Espanya unes reformes de pes", ha assenyalat Iceta en una entrevista aquest diumenge a 'La Vanguardia'. "L'independentisme ha fracassat en el seu intent però potser això ens proporciona a tots una oportunitat per repensar ritmes i objectius", ha reflexionat en veu alta el primer secretari del PSC. "I mentre no s'arriba a aquest acord es poden fer moltes coses. M'estranya que, ara que es comença a moure la qüestió del nou finançament autonòmic, ningú no en parli en nom de Catalunya ni tingui interès en participar-hi", ha lamentat Iceta.

Sobre una possible candidatura de Manuel Valls a Barcelona, el primer secretari del PSC avisa que pot afavorir una llista conjunta independentista: "Seria contraproduent".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: