Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rosa groga pren protagonisme a la vermella en un Sant Jordi marcat pel procés

En previsió de la demanda, les floristeries s'han proveït més que mai de flors d'aquest color

Un noi venent roses grogues a la Rambla Nova de Tarragona, en la diada de Sant Jordi Un noi venent roses grogues a la Rambla Nova de Tarragona, en la diada de Sant Jordi NÚRIA TORRES / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 23 abril 2018 14:11

La rosa groga guanya protagonisme a la vermella en una diada de Sant Jordi marcada pel procés. Davant la previsió d'augment de vendes de roses grogues, les floristeries s'han aprovisionat de més flors d'aquest color, que enguany li fa una forta competència a la tradicional vermella. A la Rambla Nova de Tarragona les floristeries han incrementat les quanties de roses grogues per donar resposta a aquesta demanda. La majoria, han doblat comandes respecte l'any passat.

En color groc tenen especialment èxit els rosals miniatura, coneguts popularment com a rosa 'pitiminí'. Però també tenen molta demanda les roses que incorporen una urna -a un preu de 20 euros-, a d'altres opcions més discretes, com pins amb la flor incorporada -per 2 euros. Molts catalans creuen que, davant la situació que viu el país i els empresonaments, enguany s'escau comprar-la groga i anteposar la "solidaritat" a la "passió" -associada al vermell. Molts altres han optat per quedar-se'n d'ambdós colors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: