Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat promociona Catalunya com a destinació cultural i gastronòmica al Japó amb el Barça

La campanya farà èmfasi en cinc rutes per descobrir el territori i en la festivitat de Sant Jordi

Imatge de la campanya promocional de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) al Japó de la cultura i la gastronomia de Catalunya Imatge de la campanya promocional de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) al Japó de la cultura i la gastronomia de Catalunya CEDIDA
Catalunya ACN
Dijous, 19 abril 2018 07:30

L'Agència Catalana de Turisme (ACT) ha posat en marxa al Japó una campanya de promoció de la cultura i la gastronomia de Catalunya que inclou el Futbol Club Barcelona i el patrocinador principal del club, la marca japonesa Rakuten. S'espera arribar a una audiència de prop de 17 milions de persones diàries. Els jugadors Messi, Suárez, Piqué, Coutinho i Iniesta han estat escollits com a ambaixadors de cinc rutes sobre l'art i la cultura, l'aventura i el descans, la història i els paisatges, la gastronomia i l'estil de vida i les localitats amb encant. Seran els eixos que utilitzarà la campanya per donar a conèixer al mercat japonès els atractius de Catalunya.

La campanya se suma a l'aposta de Catalunya per la promoció de la destinació a l'Àsia prevista a l'anomenat Pla Japó de la Generalitat, "en funcionament des de fa prop de nou anys", segons ha explicat Xavier Espasa, director general de l'ACT.

L'acció de promoció, que tindrà una primera fase des d'avui i fins al 15 de maig i una segona a partir de l'octubre, inclou un web on, responent a dues preguntes, l'usuari coneix el jugador que li és més afí. A banda, entrarà al sorteig d'un viatge a Catalunya per fer una de les cinc rutes associades al futbolista. L'acció també promocionarà la diada de Sant Jordi.

Prop de 234.000 turistes japonesos van visitar Catalunya l'any passat, amb una despesa de més de 425 milions d'euros, segons l'ACT. És l'1,2% del total de turistes i un 2,2% de la despesa. Fan estades de prop de 6 dies principalment en hotels. Visiten el país en diferents èpoques de l'any i contribueixen a la desestacionalització del turisme. La despesa per persona ronda els 2.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: