Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent demana a l'ONU "implicació" per defensar els drets fonamentals i buscar una "solució política al conflicte"

El president del Parlament avança que es reunirà amb diputats suïssos, l’alcalde de Ginebra i grups de pressió relacionats amb els Drets Humans per parlar de la situació de Catalunya

El president del Parlament, Roger Torrent, a les portes de la seu de l'ONU a Ginebra, Suïssa El president del Parlament, Roger Torrent, a les portes de la seu de l'ONU a Ginebra, Suïssa RAFA GARRIDO / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 18 abril 2018 15:03

El president del Parlament, Roger Torrent, ha explicat, a les portes de la seu de l’ONU a Ginebra, que ha viatjat a Suïssa per reclamar a l’organisme internacional la seva “implicació” en el cas català. Després de trobar-se amb Mona RIshmawi, la directora delegada de l'Alt Comissionat pels Drets Humans de l’ONU, Torrent ha explicat que li ha fet arribar la seva preocupació per la “vulneració” de drets fonamentals que denuncia que pateix Catalunya i que ha demanat estar en contacte per poder buscar una “solució política a un conflicte polític” com el de Catalunya.

El president assegura que ha trobat receptivitat i interès en ella i en altres responsables d’entitats relacionades amb els Drets Humans amb els que assegura que també s’ha vist però que no ha volgut fer públics debut a la “discreció” que li han reclamat. Torrent ha avançat també que entre aquest dimecres i dijous es veurà amb diputats suïssos, l’alcalde de Ginebra i grups de pressió relacionats amb els Drets Humans per parlar de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: