Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cuevillas creu que la justícia alemanya "refusarà l'euroordre" contra Carles Puigdemont

L'advocat subratlla que "tots els estats europeus tenen un delicte semblant al de rebel·lió però tots ells exigeixen violència"

L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, en una entrevista amb l'ACN a Brussel·les el passat 26 de març L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, en una entrevista amb l'ACN a Brussel·les el passat 26 de març BLANCA BLAY / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 01 abril 2018 00:47

L'advocat català de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, sosté que "la justícia alemanya refusarà completament l'euroordre" contra el president destituït. En una entrevista aquest dissabte al vespre al programa 'Preguntes Freqüents', l'advocat ha recordat que "tots els estats europeus tenen un delicte semblant al de rebel·lió però tots ells exigeixen violència". En aquest sentit, ha subratllat que "la violència no s'ha produït".

"Esperem que els jutges alemanys s'adonin que aquests fets no encaixen amb el delicte d'alta traïció previst en el seu codi penal", ha explicat esperançat. Preguntat per la resta de polítics catalans a l'estranger, Cuevillas ha dit que confia "en la justícia de tots els països europeus i, en concret, l'alemanya", perquè, segons l'advocat, s'han comès moltes "vulneracions de drets", entre elles, "el fet de marcar la casella de corrupció".

Jaume Alonso-Cuevillas creu que "és evident que la policia espanyola seguia a Puigdemont". El lletrat ha subratllat que Puigdemont va ser detingut a 30 quilòmetres de la frontera danesa perquè duia geolocalitzadors al cotxe.

Cuevillas ha explicat que el president destituït pel 155 està "molt ben tractat" i que el va trobar "tranquil i optimista". En aquest sentit, ha destacat que el seu client li va dir que "no deixaria de lluitar pels seus ideals".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: