Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jutge allarga la detenció de Puigdemont i el posa a disposició del Tribunal Superior de Schleswig-Holstein

El president destituït passarà una segona nit a la presó de Neumünster

Pla general de la presó de Neumünster (esquerra) i del jutjat del municipi (dreta) amb expectació mediàtica Pla general de la presó de Neumünster (esquerra) i del jutjat del municipi (dreta) amb expectació mediàtica GUIFRÉ JORDAN
Catalunya ACN
Dilluns, 26 Març 2018 20:57

El jutge de primera instància de Neumünster ha decidit aquest dilluns allargar la detenció del president destituït Carles Puigdemont, que passarà una segona nit a la presó d'aquest municipi alemany. Puigdemont ha comparegut als jutjats aquesta tarda, i a partir de dimarts passarà a disposició del Tribunal Superior de Schleswig-Holstein, que és el que ha de decidir si accepta o no l'extradició, i determinar mesures cautelars concretes.

El jutge d'aquest dilluns, de fet, s'ha limitat a identificar el líder de JxCat i traslladar el cas a la instància superior, que n'és la competent. Per ara, no hi ha data ni horari concret per a la declaració de Puigdemont al Tribunal Superior, però fonts de la fiscalia han indicat que esperen que sigui el més aviat possible.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: