Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP dona per finalitzades "les aliances": "Nosaltres passem a l'oposició"

Riera diu que la seva abstenció no és "un obstacle definitiu" i insta a permetre el vot a Comín i Puigdemont per fer "viable" la investidura de Turull en segona volta

Els diputats davant el discurs de Jordi Turull en el ple d'investidura aquest 22 de març Els diputats davant el discurs de Jordi Turull en el ple d'investidura aquest 22 de març MARC ROVIRA / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 22 Març 2018 21:18

El diputat de la CUP Carles Riera ha assegurat que els cupaires donen per acabat el "cicle del procés i les aliances que s'hi han donat i les que hem construït al llarg del procés". "Nosaltres passem a l'oposició", ha reblat Riera durant la seva intervenció al debat d'investidura d'aquest dijous al Parlament. L'esquerra anticapitalista defensa obrir un "cicle de la república real" perquè no volen assumir com a projecte que "fent autonomia alguna dia" es podrà "tornar a la república".

Per això els cupaires han demanat posar fi a la "demora, el càlcul i la indecisió" al ritme del "petit Bonaparte del Suprem". Riera, que ha demanat no apel·lar a la unitat "en abstracte", ha assegurat també que les seves quatre abstencions no són un "obstacle definitiu" a la investidura de Turull. De fet, ha reivindicat que es permeti el vot als diputats Carles Puigdemont i Toni Comín de manera que sigui "viable" en segona volta la investidura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: