Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont, sobre la decisió del TEDH per la crema de fotos del Rei: "La via internacional és la més efectiva"

El líder de JxCat celebra la sentència d’Estrasburg que condemna Espanya i diu que “quan no hi ha afinador la justícia floreix”

Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 14 Març 2018 08:07

Carles Puigdemont ha assegurat aquest dimarts que “la via internacional és la més efectiva per fer caure el règim instal·lat a Espanya”. Ho ha dit en una piulada a Twitter en la qual ha compartit la notícia sobre la sentència del TEDH que condemna Espanya per haver imposat una pena de presó als dos manifestants que van cremar una foto dels reis a Girona el 2007.

Puigdemont ha defensat la internacionalització tot i que també ha admès que és una via “lenta, feixuga i complexa” -la sentència europea arriba prop de deu anys més tard de l’acte de protesta antimonàrquic-. El de JxCat ha dit també que “quan no hi ha afinador la justícia floreix”, en relació a la decisió d’Estrasburg, i ha afegit que “pas a pas, denúncia rere denúncia, cauran tots els murs i tots els silencis imposats”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: