Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent farà aquest dilluns la ronda de contactes per proposar nou candidat a la investidura tot i el rebuig de la CUP

El president del Parlament obre així la porta a celebrar en breu un nou ple per intentar escollir president Jordi Sánchez

El president del Parlament, Roger Torrent, compareix des del despatx d'audiències de la cambra, el passat 30 de gener El president del Parlament, Roger Torrent, compareix des del despatx d'audiències de la cambra, el passat 30 de gener RAFA GARRIDO / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 05 Març 2018 07:27

El president del Parlament, Roger Torrent, farà aquest dilluns la ronda de contactes amb els líders o portaveus de tots els grups parlamentaris per tal d’intentar proposar un nou candidat a la investidura, després de la renuncia de Carles Puigdemont. Torrent farà passar pel seu despatx a tots els partits i això podria suposar el primer pas per convocar un nou ple i intentar fer president Jordi Sánchez, el nom que JxCat ha posat sobre la taula ara i que ERC ha avalat.

El president del Parlament inicia aquesta ronda de contactes i el camí cap a una nova investidura malgrat que dissabte la CUP va rebutjar l’oferta de JxCat i ERC per investir Sánchez i pactar un pla de Govern per a la legislatura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: