Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CGT convoca vaga general de 24 hores el 8 de març

La mobilització del sindicat és per a tot l'Estat i se suma a la crida de CCOO i UGT de fer una aturada de dues hores

Imatge d'arxiu d'una manifestació convocada per la CGT a favor de la igualtat salarial entre homes i dones Imatge d'arxiu d'una manifestació convocada per la CGT a favor de la igualtat salarial entre homes i dones TERCERA INFORMACIÓN
Catalunya ACN
Dimarts, 13 Febrer 2018 15:00

La CGT ha formalitzat la convocatòria d'una vaga general de 24 hores per al dia 8 de març pròxim per a tot l'estat espanyol i a tots els sectors laborals, segons consta en l'escrit de preavís registrat aquest dimarts davant les oficines del Ministeri d'Ocupació. La convocatòria de la CGT se suma a la crida anunciada el 31 de gener per part de CCOO i UGT d'organitzar una aturada de dues hores a tots els sectors de la societat civil.

Les aturades coincideixen en la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora i té com objectiu general acabar la desigualtat en l'àmbit laboral, econòmic i social de les dones treballadores en relació amb els homes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: