Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont a Junqueras i Forn: "Fa 100 dies que l'odi us manté presos"

El líder de JxCat lamenta que no ha pogut parlar amb el vicepresident i el conseller destituïts i assegura que són "llum i esperança enmig de l'erm imposat"

Carles Puigdemont, a Brussel·les, en una imatge d'arxiu Carles Puigdemont, a Brussel·les, en una imatge d'arxiu LAURA POUS/ ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 10 Febrer 2018 17:02

El president i líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest dissabte que Oriol Junqueras i Joaquim Forn són "llum i esperança enmig de l'erm imposat". En una piulada quan es compleixen 100 dies de l'empresonament del vicepresident i el conseller de l'Interior del seu govern, Puigdemont ha lamentat que no ha pogut parlar amb ells des que són a Estremera. "Avui fa 100 dies que l'odi us manté presos", ha defensat, recordant que tampoc ha pogut parlar amb Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, de qui recorda que porten 117 dies tancats. "Sou llum i esperança enmig de l'erm imposat, les quatre llances que derrocaran els reials carcellers. Seguim lluitant per la llibertat i la República", destaca Puigdemont en el seu missatge.

A Twitter, Puigdemont també ha repiulat una publicació de l'associació No Esteu Sols, que recull cartes pels presos i pels polítics que són a Brussel·les. L'organització ha entregat a Puigdemont "totes les cartes" que li han escrit, i el líder de JxCat els ha agraït "el suport i compromís".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: