Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs creu que ajornar la investidura "allarga l'agonia del procés" i demana empara a Torrent

Arrimadas lamenta que el president del Parlament només posposi la convocatòria i qualifica la decisió de "fugida endavant"

La líder de Cs, Inés Arrimadas, en la roda de premsa de dimarts La líder de Cs, Inés Arrimadas, en la roda de premsa de dimarts MAR MARTÍ/ ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 31 Gener 2018 08:27

La líder de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, ha lamentat la decisió del president del Parlament, Roger Torrent, d'ajornar la sessió d'investidura. "No soluciona el problema, és una fugida endavant, allarga l'agonia del procés, cronifica la inestabilitat política i jurídica a Catalunya", ha assegurat la cap de files de la formació taronja en una roda de premsa aquest dimarts a la cambra catalana.

Al marge de l'informe dels lletrats, Cs també ha assegurat que pretén demanar empara a Torrent per tal que exerceixi de "president de tots els catalans" a la cambra, que no actuï com a "advocat" de Puigdemont i que "no allargui el processisme". En aquest context, Arrimadas ha reclamat per "sentit comú" buscar un altre candidat a la investidura: "No tenen cap altre candidat?", ha preguntat la cap de files de Cs en advertir que Carles Puigdemont està "fugit de la justícia" i que és a Brussel·les.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: