Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pedro Sánchez critica que s'anteposin els "interessos personals d'un pròfug als del conjunt de catalans"

El secretari general del PSOE afirma que és "important" que els espanyols vegin que fa costat al govern espanyol davant aquesta "crisi d'Estat"

Imatge d'arxiu del secretari general del PSOE, Pedro Sànchez Imatge d'arxiu del secretari general del PSOE, Pedro Sànchez CEDIDA
Catalunya ACN
Dimarts, 30 Gener 2018 13:16

El secretari general del PSOE, Pedro Sànchez, ha criticat aquest dimarts que l'independentisme posi per davant els "interessos personals" del candidat de Junts per Catalunya a la investidura, Carles Puigdemont, als del "conjunt de catalans". "El bloc independentista està renunciant governar Catalunya i anteposant els interessos personals d'un català pròfug als del conjunt de catalans", ha afirmat Pedro Sánchez.

Pel secretari general del PSOE, els ciutadans catalans "no s'ho mereixen" i ha demanat un govern que es dediqui "a les coses importants per al conjunt de la ciutadania catalana". D'altra banda, Sánchez ha destacat que "és important que els espanyols vegin que el principal partit de l'oposició donen suport al govern davant una situació tan difícil i complexa", que ha qualificat de "crisi d'estat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: