Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Moncloa “celebra” que el TC prohibeixi la investidura de Puigdemont per la via telemàtica

Fonts del govern espanyol asseguren que els magistrats han evitat que es “burli” la llei

Rajoy a la sala de premsa valorant els resultats electorals, el passat 22 de desembre de 2017 Rajoy a la sala de premsa valorant els resultats electorals, el passat 22 de desembre de 2017 TÀNIA TÀPIA/ ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 27 Gener 2018 23:01

El govern espanyol ha fet pública aquest dissabte una primera reacció a la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre cautelarment qualsevol investidura a distància de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat, malgrat que el TC no ha atès les seves peticions de suspensió del ple o de la seva designació com a candidat. Segons fonts de La Moncloa, el govern de Rajoy “celebra que el TC prohibeixi la celebració d’un ple fraudulent per investir Puigdemont per delegació o via telemàtica”, una decisió que “posa en valor el propi reglament del Parlament de Catalunya”.

Les mateixes fonts asseguren que amb aquesta decisió el TC evita que es faci efectiva una “burla” a la Llei, al propi Parlament de Catalunya i a la resta de grups polítics, els drets dels quals, segons el govern espanyol, “es veurien clarament vulnerats amb una investidura sense presència del candidat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: