Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigdemont demana una rectificació o dimissions després que el TC "hagi rebutjat el frau de llei"

El candidat a president creu que el Constitucional ha donat un cop de port a les pretensions de la Moncloa

Carles Puigdemont, durant la compareixença davant els mitjans de comunicació al parlament danès, el 23 de gener Carles Puigdemont, durant la compareixença davant els mitjans de comunicació al parlament danès, el 23 de gener JORDI PUJOLAR/ ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 27 Gener 2018 22:47

El candidat de JxCat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet servir, un cop més, Twitter per reaccionar a la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre el ple d’investidura només en el cas que ell no aparegui presencialment a la sessió del Parlament. Puigdemont interpreta la decisió com un cop de porta al veto que demanava l’Estat. “Fins i tot el TC ha rebutjat el frau de llei que pretenia la Moncloa”, ha dit, tot afegint que al govern espanyol haurien de repensar la situació o dimitir. “Més d'un hauria de pensar a rectificar i fer política d'una vegada. I si no n'és capaç, de plegar i deixar pas”, conclou Puigdemont a la seva piulada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: